BASES del II CONCURS d’INSTAGRAM #pessebresantguim #aralleida

PROHIBIT UTILITZAR EL FLASH

Descarregar bases en PDF

L’Associació Cultural la Marinada, com a representant legal de l’organització del Pessebre Vivent de Sant Guim de la Plana, convoca el seu segon concurs fotogràfic a la xarxa Instagram.

Les fotografies hauran de reflectir el marc geogràfic del Pessebre Vivent de Sant Guim de la Plana i la temporada actual, del desembre 2016 i del gener 2017.

S’estableixen tres categories de concurs:

  • Escenografia: imatges que mostrin el conjunt d’alguna de les escenes.
  • Rostres: imatges dels rostres de les figures vivents.
  • General: qualsevol imatge del Pessebre Vivent dels Oficis Perduts de Sant Guim de la Plana.

El concurs s’iniciarà el dia 18 de desembre de 2016 i finalitzarà el dia 8 de gener de 2017. Seran vàlides les fotografies rebudes des del dia de l’inici del període i fins al dia de finalització, ambdues dates incloses.

Per participar en el concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa. Estarà prohibit totalment la utilització del flash, en cas de no seguir aquesta norma, l’organització té el dret d’admisió sobre la mateixa.

Podran participar-hi totes aquelles persones físiques de 13 anys o més que no hagin estat implicades en la definició i/o preparació d’aquest concurs.

Els participants hauran de posar títol a la fotografia i etiquetar-la amb el hashtag #pessebresantguim #aralleida

Els participants hauran de publicar la foto a la xarxa Instagram mitjançant el seu usuari.

Les fotografies no poden contenir marques de tercers ni fer-hi referència, com tampoc material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori. A més, han de tenir les autoritzacions necessàries de les persones que hi puguin aparèixer.

Cada una de les tres categories del concurs #pessebresantguim tindrà un guanyador. Cada un dels guanyadors percebrà un premi en espècie consistent en:

  • Categoria Escenografia: Una escapada romàntica a La Segarra per a dues persones, amb allotjament d’una nit i sopar gastronòmic a l’Hostal-Restaurant Palouet de Segarra.
  • Categoria Rostres: Un dinar i/o sopar gastronòmic per a dues persones al restaurant de l’Hostal Jaumet de Torà (la Segarra).
  • Categoria General: Una torre de só bluetooh amb usb reproductor 20w La Formiga Informàtica de Guissona.

El jurat serà designat per l’Associació Cultural la Marinada i estarà format per professionals de la fotografia, de la imatge, del disseny i per especialistes en xarxes socials.

La resolució i el lliurament del premi es celebrarà el dissabte 14 de gener de 2017, a les 21h al local social de Sant Guim de la Plana.

La participació en el concurs comporta l’acceptació plena d’aquestes bases i del dictamen del jurat, així com l’autorització per divulgar públicament totes les fotografies participants a través dels canals de comunicació del Pessebre Vivent de Sant Guim de la Plana. L’organització en podrà fer ús amb l’objectiu de promocionar l’activitat cultural del Pessebre de Sant Guim de la Plana. El veredicte és inapel·lable.

Les fotografies preseleccionades s’exposaran a Sant Guim de la Plana i es podran seguir online a la plataforma de visualització que penjarà l’organització a la seva web. També es podran veure al local social la propera temporada 2017-2018.

Organitza:


Amb la col·laboració del


Patrocina els premis del concurs d'Instagram:Contacto © Diseño Web